Usein kysytyt kysymykset

Mikä on ikäraja Merisärkälle?

Ikärajamme on yleensä 18 vuotta.

Miksi Merisärkille on kaksi jonoa?

Ennakkolipun ostaneille sekä mahdollisille kutsuvieraille on oma jono ja toinen jono on lipunmyyntikassalle sellaisille henkilöille joilla ei vielä ole pääsylippua.

Mistä saa ostaa ennakkolippuja?

Valtakunnallinen ennakkolipunmyynti kanavamme on Tiketti ja kesäaikaan ennakkolippuja saa ostaa myös paikanpäältä samassa pihassa toimivasta Ravintola Stagesta ja alueen useat majoitusliikkeet myyvät myös lippujamme.

Moneltako Merisärkkä aukeaa?

Ovet aukeavat Areenalle pääsääntöisesti klo 21.00 ja Yökerhoon klo 22.00. Seuraa ilmoittelua.

Mistä voin kysyä löytötavaroita?

Jos epäilet omaisuuttasi jääneen meille, voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan ainoastaan sähköpostitse osoitteesta info@merisarkka.fi

Hukkuneita tavaroita voi myös tulla tiedustelemaan henkilökunnalta ravintolan aukioloaikoina, mieluiten heti alkuillasta. Usein lauantaina kadonneet tavarat löytyvät vasta maanantain aikana kun ravintolatilat on saatu valmiiksi siivottua, sunnuntai on meidän henkilökunnan vapaapäivä jolloin nukumme ansaitusti pitkään.

Arvokkaat löytötavarat (puhelimet,rahalompakot,korut jne.) joita kukaan ei ole kaivannut, toimitamme poliisille n. kahden viikon kuluttua löytymisestä. Vähemmän arvokkaat kuten (vaatteet) hävitämme kolmen kuukauden kuluttua löytymisestä.

Valokuvaaminen

Perussääntönä on, että tiloihin ei saa tuoda järjestelmäkameroita ilman erillistä kuvauslupaa. Pokkarikameralla ja kännykällä kuvaaminen on yleensä sallittua, mutta artistin toiveesta tai tapahtuman luonteesta johtuen myös tämä voidaan kieltää. Myös kaikenlainen taltiointi ja videointi on kiellettyä ilman asianomaista lupaa.

Media: Tapahtumanjärjestäjät vastaavat kukin omien tapahtumiensa akkreditoinneista. Lehdistön edustajia pyydetään olemaan suoraan yhteydessä tapahtumanjärjestäjään tai osoitteeseen info@merisarkka.fi, josta välitämme pyynnön eteenpäin.

 

 

Turvallisuus

Merisärkällä järjestettäviin tapahtumiin ei ole luvallista ottaa mukaan

 • ampuma- tai teräaseita, kettinkejä, räjähteitä, ilotulitteita tai soihtuja
 • selkäreppuja, suuria laukkuja tai kasseja
 • sateenvarjoja tai muita näkyvyyden peittäviä esineitä
 • järjestelmä- tai videokameraa ilman asianmukaista etukäteen sovittua kuvauslupaa
 • ruokaa tai juomia

Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojan näin pyytäessä. Tämä listaus saattaa muuttua esimerkiksi turvamääräysten muuttuessa tai esiintyvien artistien vaatimuksesta.

 

 

COVID-19 turvallisuusohjeistus

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintolamme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu.Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

 • Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme, myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
 • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat ja maksupäätteet.
 • Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.
 • Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.
 • Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksentyöhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.
 • Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkinsairausoireen ilmentyessä.
 • Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.
 • Suosittelemme pääsylippujen hankkimista ennakkoon jolloin jonotustilanteet ravintolassa vähenee.
 • Buffet ruokailussa myös huomioidaan turvavälit.
 • Ravintolan turvaetäisyyksistä huolehdimme vähentämällä asiakaspaikkoja sekä ottamalla käyttöön lisätiloja.
 • Olemme luoneet puitteet turvalliseen asiointiin tiloissamme ja ohjeistamme asiakkaitamme myös paikanpäällä toivomme tietysti, että myös asiakkaamme ovat vastuullisia ja toimivat muut huomioiden huolehtien hygieniasta.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksistahyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi.
Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen tapahtuma meille kaikille.

Vuokraa tilat käyttöönne

wiggle

Suuret tilamme mahdollistavat isojenkin kokouksien, perhejuhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämisen