Usein kysytyt kysymykset

Mikä on ikäraja Merisärkälle?

Ikärajamme on 18 vuotta.

Miksi Merisärkille on kaksi jonoa ?

Ennakkolipun ostaneille sekä mahdollisille kutsuvieraille on oma kaista ja toinen kaista vie lipunmyyntiin mistä voit ostaa pääsylipun.

Mistä saa ostaa ennakkolippuja?

Valtakunnallinen ennakkolipunmyynti kanavamme on Tiketti http://www.tiketti.fi ja kesäaikaan ennakkolippuja saa ostaa myös samassa pihassa toimivasta Ravintola Stagelta ja alueen useat majoitusliikkeet myyvä,t myös lippujamme.

Moneltako Merisärkkä aukeaa?

Ovet aukeavat Areenalle klo 21- 22.00 ja Yökerhoon klo 22.00. Seuraa ilmoittelua.

Mistä voin kysyä löytötavaroita?

Jos epäilet omaisuuttasi jääneen meille, voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan ainoastaan sähköpostitse osoitteesta info@merisarkka.fi

Hukkuneita tavaroita voi myös tulla tiedustelemaan henkilökunnalta ravintolan aukioloaikoina, mieluiten heti alkuillasta. Usein lauantaina kadonneet tavarat löytyvät vasta maanantain aikana kun ravintolatilat on saatu valmiiksi siivottua, sunnuntai on meidän henkilökunnan vapaapäivä jolloin nukumme ansaitusti pitkään.

Arvokkaat löytötavarat (puhelimet,rahalompakot,korut jne.) joita kukaan ei ole kaivannut, toimitamme poliisille n. kahden viikon kuluttua löytymisestä. Vähemmän arvokkaat kuten (vaatteet) hävitämme kolmen kuukauden kuluttua löytymisestä.

Valokuvaaminen

Perussääntönä on, että tiloihin ei saa tuoda järjestelmäkameroita ilman erillistä kuvauslupaa. Pokkarikameralla ja kännykällä kuvaaminen on yleensä sallittua, mutta artistin toiveesta tai tapahtuman luonteesta johtuen myös tämä voidaan kieltää. Myös kaikenlainen taltiointi ja videointi on kiellettyä ilman asianomaista lupaa.

Media: Tapahtumanjärjestäjät vastaavat kukin omien tapahtumiensa akkreditoinneista. Lehdistön edustajia pyydetään olemaan suoraan yhteydessä tapahtumanjärjestäjään tai osoitteeseen info@merisarkka.fi, josta välitämme pyynnön eteenpäin.

 

 

Turvallisuus

Merisärkällä järjestettäviin tapahtumiin ei ole luvallista ottaa mukaan

  • ampuma- tai teräaseita, kettinkejä, räjähteitä, ilotulitteita tai soihtuja
  • selkäreppuja, suuria laukkuja tai kasseja
  • sateenvarjoja tai muita näkyvyyden peittäviä esineitä
  • järjestelmä- tai videokameraa ilman asianmukaista etukäteen sovittua kuvauslupaa
  • ruokaa tai juomia

Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojan näin pyytäessä. Tämä listaus saattaa muuttua esimerkiksi turvamääräysten muuttuessa tai esiintyvien artistien vaatimuksesta.

 

 

Vuokraa tilat käyttöönne

wiggle

Suuret tilamme mahdollistavat isojenkin kokouksien, perhejuhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämisen