Tilat

Merisärkkä Areena

Jättiareena on viihdekeskuksemme suuri sydän, täällä näet huippu artistit ja bändit ympäri vuoden. Alabaari tarjoaa uutuus juomat ja perinteiset paukut janoisille juhlijoille.

Areenan voit myös vuokrata erilaisiin suuriin asiakastilaisuuksiin, tarjoamme loistavat tilat yritystilaisuuksiin, seminaareihin, suuriin kokouksiin ja messuihin. Kauttamme tilaat myös laadukkaan kokoustekniikan.

Tilat muuntuvat tarpeen mukaan kokouksiin, esittely/näyttelytilaksi, tapahtumapaikaksi esim. gaalaillallisiin.

Järjestämme toiveidenne mukaisen tarjoilun, myös suurille ryhmille ammattitaidolla. Areenalta on hiekkasärkkien hienoimmat merinäköalat sekä ulkoterassit avautuvat merelle.

Vintin Yökerho Doris

Doriksessa on alueen kansainvälisin tunnelma, täällä nautit viileimmät juomat ja kuulet tämän hetken kuumimmat biisit sekä näet parhaimmat Bilebändit. Pro Dj:t pitävät huolen ettei tylsyys pääse iskemään. Meillä viihdyt aamuun asti.

Vintin Karaoke Bar

Karaoke Baarin äänentoisto, vastaa vaativammankin laulajan tarpeisiin. Baarista löytyy myös oma tanssiparketti, baarin joma tarjonta on laaja laadukkaine viineineen. Tunnelmallinen tila sopii loistavasti myös, perhejuhliin tai kokouksien järjestämiseen. Tarjoilut hoidamme puolestasi, valaistus ja kaunis kattaus luovat juhlatilasta kauniin kokonaisuuden.

Private Club

Private Clubin voit vuokrata käyttöösi yritykselle, vieraillesi tai kaveriporukalle. Vietä ilta, ilman ulkopuolista häiriöitä. Private Clubissa on 50 asiakaspaikkaa ja sieltä näet suoraan areenan lavalle, jossa huippuartistit ja bändit esiintyvät. Private Clubin runsaasta menusta valitset, pikkusuolaisesta aina kolmen ruokalajin illallisiin sekä yöpaloihin.

Stage

Viihdekeskus Merisärkän välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla Restaurant Stage on avoinna kesäsesonkina. Kesän 2020 uutuus jättiterassi jossa ke, to, pe, la karaokea ja livemusiikkia. Kokkimme kutsuu sinut nauttimaan ruokalistamme annoksista – perheen tai ystävien kanssa. Stagen terassilla koet nautinnollisia hetkiä hyvän ruoan, juoman, musiikin ja ystävien seurassa! Järjestämme myös illanviettoja yritysryhmille perhe- sekä yritysjuhlia. Syyskaudella ja pikkujouluaikaan ruokailut ja tilaisuudet ryhmille tilauksesta.

Vuokraa tilat käyttöönne

wiggle

Suuret tilamme mahdollistavat isojenkin kokouksien, perhejuhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämisen