Merisärkkä Presents

Show Must Go On Music by Queen

wiggle
11heinä
/ Liput: / Ovet: / Showtime:
smgo_mikael_5966

Esittely

Show Must Go On Music by Queen

nähdään kesällä Merisärkän kesäteatterissa. Tämä suurmenestys on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Suomen Musiikkiteatterin esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Freddiä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi  Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen  rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo pitkälti yli 100.000 katsojaa!

Suomen Musiikkiteatterin esitykset 11.7. – 2.8. Viihdekeskus Merisärkässä, upeissa maisemissa Kalajoen hiekoilla, Pakkainpolku 20.

Jaa kaverille

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki

Puh 08 - 466667
info@merisarkka.fi