Merisärkkä Presents

KUBE BEACHFUTIS 2023 ILTABILEET

wiggle
16kesä
/ Liput: 20€ / Ovet: 21.00 / Showtime:
KUBE_promokuva1_photosbyloasteeze-1

Esittely

Beachfutis Finnish Open 16.-17.6.2023

Beachfutis Finnish Open on vuosittain Kalajoen hiekoilla pelattava beachfutis-turnaus. Vuodesta 2000 järjestetty turnaus on lajissaan Suomen suurin ja pitkäikäisin – ja kuumine iltabileineen, myös taatusti viihdyttävin !

Merisärkän ja Stagen iltabileet perjantai 16.6.

              KUBE

Suomiräpin kärkinimi, suunnannäyttäjä ja uranuurtaja Kube aloitti taipaleensa musiikin parissa yli 25 vuotta sitten. Lukuisia Emma-ehdokkuuksia napanneella artistilla on hallussaan useita platinajulkaisuja, lukemattomia keikkoja, ja kiistaton arvostus yleisöltä. Artistin vahvuudet ovat tinkimätön ja määrätietoinen asenne sekä omaperäinen ja pettämätön flow.

Vantaan Hakunilasta lähtöisin oleva artisti pureutuu sanoituksissaan realistisesti omaan elämäänsä. Oman levy-yhtiön Killah Recordsomaava artisti luo musiikkiaan aina äänittämisestä tuotantoon asti itse. Kube arvostaa artistillista vapautta, jonka seurauksena hän on luonut kaistaa musiikkikentällä autenttiselle rap-musiikille.

Albumikatalogin Purppura sekä All Jucci toivat artistin viimeistään koko kansan tietoisuuteen. Platinarajan rikkonut Gasoo Ei Breikkei -albumi arvioitiin Helsingin Sanomissa vuoden 2021 parhaaksi rap-albumiksi. Muun muassa Cheekin ja JVG:n possebiiseillä sekä lukuisten muiden artistien kappaleilla esiintynyt Kube arvostaa kuitenkin undergound-tyyliä sekä nöyryyttä. Omaa polkua kulkenut artisti on säilyttänyt tuotannossaan kannattavasti omat tapansa ja flownsa luottaen sen tuomaan menestykseen. Dj Micu, Dj Monday, Dj Johanneskastaja

 

Jaa kaverille

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki

Puh 08 - 466667
info@merisarkka.fi