Merisärkkä Presents

Elastinen
Jussi Jokinen All Stars 2022 ilta gaala

wiggle
06elo
/ Liput: / Ovet: / Showtime:
34129

Esittely

Elastinen on artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records-levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut kuusi sooloalbumia. Vuosina 2016–2017 hän oli Cheekin kanssa osa Profeetat-kokoonpanoa. Uusin platina-albumi Uusia Muistoi julkaistiin marraskuussa 2020 ja sisältää tuplaplatina-hitit Supervoimii ja Epäröimättä hetkeekään (feat. Jenni Vartiainen), joista jälkimmäinen on kaikkien aikojen menestynein suomirap-kappale radiossa.

 

Jussi Jokinen All Stars

Suomen paras jääkiekon ympärille rakentuva hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään 6.8.2022 yhdessä Pietarinkadun Oilersin kanssa, kuten 2021 tapahtumakin oli tarkoitus toteuttaa.
Vuoden 2021 tapahtumaan ostetut liput käyvät yhä edelleen vuoden 2022 tapahtumaan. Seuraathan meidän tapahtuma sivustoja sekä sähköpostiasi, sillä lippu.fi ohjeistaa tarvittavista toimenpiteistä mahdollisimman pian mailitse. Samalla kerrotaan myös rahanpalautuskäytännöistä, mikäli uusi ajankohta ei sovi suunnitelmiisi. Mikäli olet hankkinut lipun muista myyntipisteistä, ole yhteydessä info@jht.fi
Kahden viimeisimmän kesän valmistelujen pohjalta, olemme aiempaa valmiimpia toteuttamaan ensivuonna laadukkaimman ja ainutlaatuisen hyväntekeväisyys tapahtuman ja Jussin jäähyväisottelun, luonnollisesti terveysturvallisuus huomioiden. Tulemme jo pian kertomaan lisää vuoden 2022 tapahtuman sisällöstä, joten seuraa meitä tapahtuman eri viestintä kanavissa.
@viihdekeskusmerisarkka

 

Jaa kaverille

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki

Puh 08 - 466667
info@merisarkka.fi