Merisärkkä Presents

KÄÄRIJÄ BEACHFUTIS 2023 ILTABILEET

wiggle
16kesä
/ Liput: 20€ / Ovet: 21.00 / Showtime:
Käärijä_promokuva (2)_preview

Esittely

Beachfutis Finnish Open 2023
pelataan 16.-17.6. Kalajoen Hiekoilla

Beachfutis Finnish Open on vuosittain Kalajoen Hiekoilla pelattava beachfutis-turnaus. Vuodesta 2000 järjestetty turnaus on lajissaan suomen suurin ja pitkäikäisin – ja kuumine iltabileineen myös taatusti viihdyttävin!

Kesällä 2023 turnaus järjestetään normaalilla paikallaan viikkoa ennen juhannusta eli 16.-17.06.
Tarjolla on viisi sarjaa: Miesten kilpasarja, Naisten kilpasarja, Miesten harrastesarja, Naisten harrastesarja ja sekasarja.
Tälle vuodelle sekasarjan naispelaajien kiintiöön tulee muutos siten, että kentällä on oltava kaksi naispelaajaa koko ajan.

Merisärkän ja Stagen iltabileet perjantai 16.6.

KÄÄRIJÄVaihtoehtorapin mielenkiintoisin nouseva nimi Käärijä on kerännyt omintakeisella tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa –  ja kehityskäyrä on ollut koko ajan nousujohdanteinen. Käärijä voitti vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailun ylivoimaisella äänivyöryllä, ja valikoitui Suomen Euroviisuedustajaksi Cha Cha Cha -kappaleellaan. Cha Cha Cha takoi ennätyksiä jo ensimmäisenä päivänä julkaisustaan, kun kappale rikkoi UMK-kilpailukappaleiden ensimmäisen päivän striimiennätyksen 147 000 striimillään.

Vuoden 2020 alussa Fantastista-debyyttialbuminsa julkaissut artisti viljelee teksteissään uniikkia huumoria. Pottatukkaisen herrasmiehen energialla lämmittäisi vaikka koko pääkaupungin talot talven ajaksi. Käärijä diggaa raskaasta musiikista, mikä kuuluu hänen tuotannossaan nopeina rytmeinä ja ajoittain aggressiivisina soundeina. Artisti ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan luo monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä ottamalla vaikutteita häntä inspiroivista soundeista. Energisistä live-esiintymisistään tunnetulta Monspin tulevalta johtotähdeltä on odotettavissa tulevaisuudessa runsaasti uutta musiikkia.

DjJohanneskastaja, Dj Etutukka , Dj Monday

 

 

Jaa kaverille

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki

Puh 08 - 466667
info@merisarkka.fi