Merisärkkä Presents

AHTI BEACHFUTIS 2023 ILTABILEET

wiggle
17kesä
/ Liput: 20€ / Ovet: 21.00 / Showtime:
ahti-promo-2048x1398

Esittely

Beachfutis Finnish Open 2023
pelataan 16.-17.6. Kalajoen Hiekoilla

Beachfutis Finnish Open on vuosittain Kalajoen Hiekoilla pelattava beachfutis-turnaus. Vuodesta 2000 järjestetty turnaus on lajissaan suomen suurin ja pitkäikäisin – ja kuumine iltabileineen myös taatusti viihdyttävin!

Kesällä 2023 turnaus järjestetään normaalilla paikallaan viikkoa ennen juhannusta eli 16.-17.06.
Tarjolla on viisi sarjaa: Miesten kilpasarja, Naisten kilpasarja, Miesten harrastesarja, Naisten harrastesarja ja sekasarja.
Tälle vuodelle sekasarjan naispelaajien kiintiöön tulee muutos siten, että kentällä on oltava kaksi naispelaajaa koko ajan.

Merisärkän ja Stagen iltabileet perjantai 16.6.

AHTI

Vaikuttavista lyriikoista tuttu räppäri AHTI julkaisi uuden singlen keskiyöllä Yksinkertasta feat. Costi. Tuoreen julkaisun sävellyksestä ja sanoituksesta vastaa artistien lisäksi Wille Mannila. Kappaleeseen on myös tehty musiikkivideo, jonka voit katsoa tästä.

– Mulle tuli yks äijä pilkun jälkeen kertomaan, miten mun pitäis tehä mun biisit ja videot. Se siinä 15 minuuttia kerto omia näkemyksiään ja totesin sille, et se ei oo niin yksinkertasta. Tää idea jalostu sit Wille Mannilan kanssa studiolla hyvin nopeesti biisiks studiolla. Costi hyppäs viel feattaamaan tähän ja naulas koko projektin täydellisesti. Vaikka biisissä leijutaan saavutuksilla, sen perimmäinen tarkoitus on inspiroida ja nostattaa kuulijan fiilistä, AHTI kertoo.

YleX läpimurtolistauksen yleisösuosikiksi vuonna 2020 valittu AHTI noteerattiin Youtubesta miljoonia katselukertoja keränneiden Maanantai sessarit -videoiden myötä. AHTI julkaisi myös viime vuonna hitiksi nousseen Matkustaja feat. Aksel Kankaanranta -kappaleen, joka on ylittänyt platinarajan.

DjJohanneskastaja, Dj Etutukka , Dj Monday

 

 

Jaa kaverille

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki

Puh 08 - 466667
info@merisarkka.fi