Merisärkkä Presents

COSTI BEACHFUTIS 2023 ILTABILEET

wiggle
17kesä
/ Liput: 20€ / Ovet: 21.00 / Showtime:
costi

Esittely

Beachfutis Finnish Open 2023
pelataan 16.-17.6. Kalajoen Hiekoilla

Beachfutis Finnish Open on vuosittain Kalajoen Hiekoilla pelattava beachfutis-turnaus. Vuodesta 2000 järjestetty turnaus on lajissaan suomen suurin ja pitkäikäisin – ja kuumine iltabileineen myös taatusti viihdyttävin!

Kesällä 2023 turnaus järjestetään normaalilla paikallaan viikkoa ennen juhannusta eli 16.-17.06.
Tarjolla on viisi sarjaa: Miesten kilpasarja, Naisten kilpasarja, Miesten harrastesarja, Naisten harrastesarja ja sekasarja.
Tälle vuodelle sekasarjan naispelaajien kiintiöön tulee muutos siten, että kentällä on oltava kaksi naispelaajaa koko ajan.

Merisärkän ja Stagen iltabileet perjantai 16.6.

COSTI

Tampereelta ponnistava Costi eli Tuomas Kostiainen on taidokkaasti kirjoittava rap-artisti. Vuonna 2016 musiikinteon aloittanut ja sen hetkeksi jäähylle laittanut Costi kertoo, että 2021 alkaneiden virallisten julkaisujen myötä nälkä on vain kasvanut. “ — Costilla riittää karismaa ja räppiskilliä.Varmaa on, että tällä menolla Costi tulee tekemään vielä nimeä markkinoilla. – Rumba kirjoitti viime keväänä.

Alkuvuodesta julkaistu Jäätä suonis starttasi julkaisut varmalla otteella ja viittä singleä onkin kuunneltu Spotifyssä jo satojatuhansia kertoja. ”Oon perusjätkä, joka tulee todistamaan koko Suomelle, että oikealla mentaliteetilla ihminen pystyy mihin vaan” – Costi kertoi Rumban haastattelussa.

Artisti julkaisi PME-debyyttinsä SAFARI EP:n 2021 loppuvuodesta. Kuusi kappaletta sisältävä EP tarjoaa kuulijoilleen vahvaa Marseille-soundia, mukaansatempaavaa melodista drilliä ja herkempää tarinankerronnallista lyriikkaa raikkaalla kitarasoundilla höystettynä. Kokonaisuudelta on lohkaistu kappaleet Movie, sekä PME:n julkaisema, alankomaalaisen legenda-jalkapalloilijan nimeä kantava Robben, joka on julkaisunsa jälkeen ehtinyt kerätä yli miljoona striimiä ja runsaasti radiosoittoja. Costin itsevarmuus omasta tekemisestä huokuu sekä tulevissa että jo julkaistuissa singleissä.

Keväällä 2022 Costi nousi YleX Läpimurto -ehdokkaaksi.

DjJohanneskastaja   Dj Etutukka , Dj Monday

 

 

Jaa kaverille

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki

Puh 08 - 466667
info@merisarkka.fi